Login

home

bel mij

afspraak

like ons

volg ons

Onze onderneming staat geregistreerd bij de gemeente Margraten, waardoor een eventuele overheids- en/of werkgeversbijdrage mogelijk is.

LRK (landelijke registratie kinderopvang)
Ons LRK nummer is: 73 21 41 345


Dit zijn onze bruto prijzen 2023:

Dagopvang Jaartarief Maandtarief Uurtarief

1 dag4.731,96394,339,10
2 dagen9.463,93788,669,10
3 dagen14.195,891.182,999,10
4 dagen18.927,961.577,339,10

5 dagen23.660,031.971,679,10Op 1 januari 2005 is de Wet kinderopvang in werking gegaan.

Deze wet regelt de kwaliteit en financiering van de kinderopvang en geldt alleen voor formele kinderopvang. Ouders sluiten zelf een overeenkomst met het kinderdagverblijf. U kunt een (inkomst afhankelijke) kinderopvangtoeslag van het Rijk ontvangen. Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor het innen van de tegemoetkoming van het Rijk via de belastingdienst.

Informeer naar de mogelijkheden van het Rijk op:

www.belastingdienst.nl,
www.toeslagen.nl,
www.boink.info

Hoe gaat de betaling?

Als u het aanvraagformulier bij ons heeft ingeleverd en er is een plek beschikbaar word er een plaatsing/machting contract gemaakt. Dit kunt u gebruiken om kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst te regelen.

Door ondertekening van het plaatsing/machting contract geeft u onder andere toestemming tot automatisch incasso van het maandbedrag. Rond de 28ste van de voorafgaande maand zal via automatische incasso het met u afgesproken bedrag van uw rekening worden afgeboekt.Door ondertekening zegt u ook op de hoogte te zijn en in te stemmen met onze algemene voorwaarden en privacy policy.

Mocht u gedurende het jaar een dag opzeggen of bijkopen dan zal er een nieuwe offerte/contract worden gemaakt.

Een extra dag

Wilt u uw kind een dagje extra laten komen. Dat kan. U kunt een extra dagen inkopen aan het uurtarief van KOM. (deze uren worden apart aan u gefactureerd). Er wordt gekeken of de groepsgrootte het toelaat alvorens u aanvraag wordt gehonoreerd. Dit kunt u schriftelijk van te voren aanvragen door een mail te sturen naar team@kinderopvangmargraten.nl

Of u ruilt een dag

Heeft u vakantie of een dagje vrij en komt uw kind niet naar KOM. Geen probleem. Dit kunt u schriftelijk (liefs eerder, maar minimaal 48 uur van te voren) melden door een mail te sturen naar team@kinderopvangmargraten.nl Wij houden de dag(en) dan voor u "vast". Mocht u nu gedurende het kalenderjaar ergens om één extra dag opvang verlegen zitten dan kunt u via mail één aanvraag plaatsen om de "vast" gezette dag(en) te mogen verzilveren. Er wordt gekeken of de groepsgrootte het toelaat alvorens u aanvraag wordt gehonoreerd. De dagen worden dan tegen elkaar geruild. U betaald geen extra dag opvang. Let op; ruilen van opvang dagen is één service van KOM u kunt er geen rechten aan ontlenen.

Login