home

bel mij

afspraak

like ons

volg ons

Waar kunt u ons vinden?

KOM is gevestigd in een ruim vrijstaand woonhuis, in een rustige wijk van Margraten in de nabijheid van de lagere school, de buitenschoolse opvang en het winkelcentrum. Het kinderdagverblijf is gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid, direct voor de deur. KOM ligt op een steenworp afstand van een prachtig natuurgebied.

De woning is aangepast aan de normen en eisen van de Wet Kinderopvang. De ruime woonkamer, met een half open keuken, is kindvriendelijk maar sfeervol ingericht. Vanuit deze woonkamer is zicht op de gehele buitenruimte. De vele ramen en schuifdeuren geven de binnenruimte veel natuurlijk licht en maken optimaal tuincontact mogelijk. Door de grote woonruimte hebben ook de allerkleinste plek om zich vrij te bewegen en zich te ontwikkelen. In een aparte groep is er plek voor de 8 oudste kinderen. Hier is er nog meer uitdaging te vinden en bereiden we de kinderen al een beetje voor op de basisschool. Dit alles met drie heerlijke speelplekken buiten.

De slaapkamers zijn ruim en licht. Omdat wij het van belang vinden dat de kinderen in alle rust kunnen slapen hebben wij 3 aparte slaapkamers. Kinderen kunnen hier in alle rust genieten van hun slaap zonder gestoord te worden door kinderen die in een ander slaap ritme hebben.


Login

Onze gegevens

Julianalaan 73
6269 CM Margraten
T 043 851 98 38

info(_AT_)kinderopvangmargraten.nl

Julianalaan 73, 6269 CM MARGRATEN • 043 851 98 38 • info@kinderopvangmargraten.nl

Algemene Voorwaarden

Privacy Policy